0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DELIJE BLISTAJU NAKON TRIJUMFA: Crveno-beli oduševljeni novim trenerom, pohvale za fantastični trio! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.22 u 22:38

Treća pobeda ekipe sa Malog Kalemegdana u elitnom rangu ove sezone!

Košarkaši Albe ugostili su u Mercedes-Benz Areni ekipu Crvene zvezde u 9. rundi najprestižnijeg evropskog takmičenja. Fantastična utakmica odigrana je u nemačkoj prestonici, obeležena neverovatnom borbom od prve do poslednje sekunde. Dugačkih 40 minuta nije bilo dovoljno da bi saznali ime pobednika. Zvezda je propustila napad za trijumf i regularni deo meča završen je rezultatom 75:75. Nezaustavljivi trio Vildoza-Nedović-Mitrović uspeo je da porazi domaći sastav i Zvezdi donese treći ovosezonski trijumf. Duel je završen rezultatom 84:88.

Crveno-beli su gotovo perfektno izvodili slobodna bacanja, za razliku od domaćina i na kraju je taj segment igre uz neverovatnu defanzivnu energiju Zvezde rešio pitanje pobednika.

Posle utakmice mnoštvo navijača crveno-belih oglasilo se na društvenim mrežema. Svi su oduševljeni znanjen i iskustvom trenera Duška Ivanovića, a posebne pohvale zaslužio je trio Vildoza – Nedović – Mitrović.

 

 

 

 

28
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter