0
Domaći fudbal
Najnovija vest HOT SPORT

FOTO: HOTSPORT

TMURNO JUTRO U BOSNI I HERCEGOVINI: Bivši fudbaler OFK Beograda pucao sebi u glavu, dogodilo se čudo i preživeo je!

Objavljeno: 21.11.22 u 11:44

Druga tragedija ovog jutra u istoj zemlji!

Kako novi portal Srpskainfo, jutros se u Istočnom Sarajevu dogodila velika tragedija. Nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Bojan Jamina, pucao je sebi u glavu iz vatrenog oružja.

Tragedija se dogodila u njegovom porodičnom stanu u ranim jutarnjim časovima. Bojan se nalazi u teškom zdravstvenom stanju i medicinski tim se bori za njegov život.

-Preživeo je i prevezen je u bolnicu u teškom zdravstvenom stanju. Za sada nije poznat motiv – istakao je  sagovornik Srpskainfo.

Jamina je karijeru počeo u Željezničaru iz Sarajeva 1997, potom je postao član beogradske Zvezdare, a kasnije je nosio dres Slavije iz Sarajeva, OFK Beograda , Olimpije iz Ljubljane Triglava , Kozare, ponovo Slavije iz Sarajeva, Čelika, Famosa i na kraju karijere još jednom Slavije iz Sarajeva (2006-2011). Bojan je takođe nastupao za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter