0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SRBI SU ROĐENI ZA VELIKA DELA: Sad je vreme! (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.22 u 10:59

Srbi, sad je vreme!

“Ma neće oni ništa uraditi, ispadamo u grupi“. Koliko ste samo ovo puta čuli? Ali čemu to, zar ništa nismo naučili do sada?

Teška vremena stvaraju jake ljude. Ako nismo do sada, ne mora da znači da nećemo danas ili sutra, ili prekosutra.

Znate, lepo je imati jednog Novaka Đokovića, najvećeg tenisera svih vremena. Lepo je imati jednog Saleta Đorđevića i sećanja na njegove trojke u zadnjim sekundama. Lepo je radovati se košarkašima, lepo je biti najuspešnija nacija svih vremena u vaterpolu. Lepo je imati jedne košarkašice, odbojkaše i odbojkašice, jednu Ivanu Španović, Milicu Mandić, atletičare, tenisere i teniserke, rukometaše, plivače, borce, strelce, stonotenisere, skijaše, veslače.

FOTO: KSS

Lepo je imati selektora koji ode u Portugal i napadne – što, je l’ Portugalci lete?!

Lepo je imati jednog Aleksandra Mitrovića, koji će ići na prvenstvo i bez noge ako treba, lepo je imati jednog Duću Tadića – pravog kapitena, lepo je imati jednog Stefana Mitrovića – tihog lidera, Vlahovića – koji obara rekorde Kristijana Ronalda, Strahinju Pavlovića – koji iz inata zapakuje jednog Halanda. Znate, lepo je to – imati 26 igrača koji su nosioci u svojim timovima i pratiti ih čitave godine i radovati se njihovim uspesima.

Lepo je biti deo jedne ovako male, ali ponosne države, zemlje šampiona, zemlje ratnika i boraca, ljudi koji ne odustaju, zemlje čiji je sportski uspeh stovren na inatu, na prkosu jačima, zemlje koja se ne povlači ni pred kim.

FOTO: STARSPORT

Oni su svoj deo posla uradili, sada je red na nama, da im damo vetar u leđa, da budemo taj “dvanaesti” igrač, jer samo zajedno i složno možemo sve, jer mi smo ipak – zemlja šampiona.

Foto: Twitter/@DjokerNole

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

13
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter