0
Katar 2022

Foto: Twitter/@Cristiano

RUNI NE OSTAVLJA RONALDA NA MIRU: Da sam selektor, ne bi mi bio ni na klupi! (FOTO)

Objavljeno: 21.11.22 u 09:32

Vejn Runi je dobio interesantno pitanje prilikom gostovanja na jednoj indijskoj televiziji, a evo kako je odgovorio.

Koga bi uvrstio u napad imaginarne ekipe koju bi dobio priliku da vodiš na Svetskom prvenstvu, a možeš da biraš između Lionela Mesija, Kristijana Ronalda i Harija Kejna?

„Teško pitanje“ istakao je Runi, a onda dodao „Mesi bi mi bio starter, Kejn bi bio na klupi, a izostavio bih Ronalda. Ne igra za svoj klub tako da…“ bile su reči bivšeg saigrača Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda, ali mu ovo nije prvi put da podbode Portugalca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Ne znam zašto me Vejn Runi stalno kritikuje na ružan način. Verovatno jer je on završio karijeru, a ja još uvek igram na vrhunskom nivou. Istina je i da bolje izgledam od njega.“ bile su reči Ronalda, kada je upitan šta misli o kritikama koje dolaze od Engleza, a evo šta je Runi rekao o tome:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„On je fantastičan igrač. Uz Mesija, verovatno najveći ikad. Ono što sam rekao o njemu nije kritika. Svi starimo, a Kristijano se teško nosi sa tim. Dao je intervju koji je postao globalan… Malo su čudni neki komentari i Junajted će se time sigurno pozabavati“ zaključio je bivši reprezentativac Engleske reprezentacije.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter