0
Košarka

head coach Svetislav Pesic Srbija - Turska kvalifikacije za svetsko prvenstvo, FIBA Beograd, Srbija, 14.11.2022. Novembar 14. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PLASMAN NA SP JE GOTOVO OSIGURAN, SADA MOŽE DA SE UŽIVA: Svetislav Pešić posetio rodni grad i odmah otišao na utakmicu!

Objavljeno: 21.11.22 u 13:17

Vreme je za odmor.

Košarkaška reprezentacija Srbije uspela je da na sjajan način zatvori novembarski FIBA prozor, tako što su savladane Velika Britanija i Turska. Tim pobedama, plasman na Svetsko prvensvo u košarci je gotovo osiguran, ali će „overa“ karte za najveću košarkašku smotru ipak sačetaki februar.

Selektor Orlova Svetislav Pešić, pauzu između prozora iskoristio je i da poseti svoj rodni grad – Pirot. On je u društvu gradonačelnika Vladana Vasića otišao na utakmicu 2. MLS koju su igrali Pirot i Radnički iz Kragujevca.

FOTO: KK Pirot

Domaći tim je slavio sa 74:61, čime je stekao prvo mesto na tabeli i time nastavio trku za plasman u KLS.

Selektor sada zaista može da odahne, jer nam je za plasman na SP, dovoljan i trijumf protiv Velike Britanije u Beogradu. Podsećamo, Srbija će pored ovog odigrati i utakmicu sa Grčkom, koja takođe može, još ranije da nam stopostotno osiguran mesto na prvenstvu Sveta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter