0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OGNJEN DOBRIĆ: ‘Neophodno je da nametnemo naš ritam! Sve se vrti oko Sikme!’

Objavljeno: 21.11.22 u 14:45

Zvezda protiv tradicije u Berlinu!

Košarkaši aktuelnog šampiona Admiral bet ABA lige, Crvene zvezde, doputovali su u ponedeljak u Berlin. U prestonici Nemačke ih u utorak od 20 časova očekuje meč 9.kola Evrolige protiv domaće Albe.

Šampion Nemačke jedno je od najprijatnijih iznenađenja Evrolige, bez obzira na činjenicu da je u seriji loših rezultata, nakon odličnog otvaranja aktuelne sezone.

Takođe, ni istorijat duela ne ide u prilog crveno-belima. Alba je dobila 7 poslednjih duela sa srpskim timom, a jedina pobeda na klubom iz Berlina izvojevana je još daleke 2015.godine.

Svoja očekivanja dan uoči susreta u Nemačkoj izneo je dugogodišnji as ekipe sa Malog Kalemegdana, Ognjen Dobrić.

– Želimo da odigramo što bolju utakmicu. Utakmica sa Cibonom je neki pokazatelj kako želimo da igramo, agresiovno u odbrani, sa što manje padova u igri koje će kvalitetni protivnici znati da iskoriste i kazne. Alba je ekipa koja igra sa mnogo energije, mladi su, ne komplikuju mnogo, sve se vrti oko njihovog glavnog igrača Sikme. Svi znaju svoj posao, koriste svaku priliku, uzimaju svaki šut, trče puno, igraju u tranziciji. Naše je da ih zaustavimo, posbeno te otvorene šuteve, da sprečimo igru u tranziciji i da nametnemo naš ritam…– kazao je Dobrić.

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter