0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PRED BARSELONU: Idemo tamo da odigramo najbolju moguću utakmicu!

Objavljeno: 21.11.22 u 19:12

Veliki izazov je pred košarkašima Partizana

Košarkaše Partizana sutra očekuje veoma izazovna utakmica protiv ekipe Barselone kojoj će gostovati od 20. 45 časova u popularnoj „Blaugrani“.

Šef struke crno-belih Željko Obradović ističe da će njegov tim dati sve od sebe da odigra najbolju moguću utakmicu protiv katalonskog giganta.

Barselona je tim koji igra izuzetno agresivno i koji se prilagođava protivniku. Ima dosta akcija u napadu i probaju da igraju na različit način. Naravno, to im dozvoljava njihov roster koji je veoma kvalitetan. Ekipa, koja sigurno ima najviše ambicije u Evroligi, ali to ne znači da mi nećemo otići tamo i probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Idemo i razmišljamo samo o Barseloni – rekao je Obradović uoči odlaska u Barselonu.

VESTI O PARTIZANU:

Košarkaš Partizana Džejms Naneli istakao je da „crno-beli“ moraju da igraju agresivno u odbrani i pametno u napadu.

Veoma su iskusan tim pun dobrih igrača i mi moramo biti na više nego solidnom nivou protiv njih. Mi moramo da igramo našu igru, držimo se plana i pokušamo da ograničimo njihove dobre strane kojih ima puno, odnosno iskoristimo neke naše prednosti – istakao je Naneli.

4
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter