5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVI PROJEKAT KK PARTIZAN: Sezonske karte će moći da kupi samo jedan deo navijača!

Objavljeno: 21.11.22 u 12:56

Članove očekuju brojna iznenađenja!

Pre samo nekoliko dana putem svog Tviter naloga oglasio se predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović. Prvi čovek crno-belih najavio je novi projekat. Reč je o početku prodaje članskih karata, a više o celom poduhvatu otkrio je direktor kluba, Dejan Kijanović.

-Krećemo s projektom koji smo dugo pripremali i za koji čvrsto verujemo da će naići na pozitivnu reakciju navijača. Članska karta Partizan Mozzart Beta je neka vrsta navijačke lične karte. Nešto personalno, što svako nosi uz sebe, ali i nešto što će svakom navijaču doneti niz benefita kroz program lojalnosti. Ideja kluba je da na ovaj način dodatno učvrstimo vezu sa navijačima i osnažimo zajednicu koju čine svi oni što vole crno-bele – istakao je Kijanović i dodao:

-Da, sezonske karte će se prodavati samo našim članovima, ali je važno da napomenemo kako će na osnovu članstva biti odobren i određeni popust. Iako se plaćaju, članske kartice zapravo neće predstavljati trošak za navijače, jer će kroz kupovinu sezonskih karata i proizvoda odnosno usluga za koje imaju popust u okviru lojalty programa, moći da višestruko vrate uloženi novac – konstatovao je Kijanović.

Direktor marketinga crno-belih,  Miljan Šćekić,  otkrio je da će članovi imati brojne povoljnosti.

-Članska karta važi godinu dana i odnosi se na kalendarsku godinu. Mi od decembra 2022. prodajemo članske karte za 2023. Osim same pripadnosti, navijač kupovinom članske karte ostvaruje mogućnost da ostvari značajne popuste u prodavnicama, kafićima, restoranima ili sportskim centrima koji su naši partneri u ovom projektu. Lista još nije konačna, ali možemo reći kako će značajni popusti biti dostupni za kupovinu u prodavnicama odeće, apotekama, jednoj klinici… Tu su i teretane, zatim besplatni termini za plivanje, popust u knjižarama… Ali da ne otkrivamo sve. Članstvo važi godinu dana, odnosno do isteka 2023. godine. Posle toga je potrebno da navijač plaćanjem članarine obnovi članstvo, ili će ga nakon određenog vremena izgubiti – kazao je Šćekić.

42
8

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter