0
Katar 2022

FOTO. Twitter/@FIFAWorldCup

NIJE SOKER BOLJI OD FUDBALA: Velšani razbili rivala u nastavku, Ameri jedva sačuvali bod! (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.22 u 22:01

Fudbaleri SAD i Velsa igraju poslednji duel današnjeg programa Mundijala u Kataru, a rezultat na kraju meča iznosio je 1:1.

Najbolji pojedinac prvog dela jeste Timoti Vea, koji je dosta problema stvarao svojim čuvarima, a najbolja prilika na meču usledila je nakon centaršuta nominalnih domaćina na današnjem meču, kada je defanzivac tima sa Ostrva loše reagovao i umalo postigao autogol, a na visini zadatka je bio Vejn Henesi i sprečio svoj tim da se nađe u zaostatku.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Upravo je sin legendarnog liberijskog fudbalera doneo prednost svom timu deset minuta pre kraja prvog poluvremena, kada je odličan pas uputio Kristijan Pulišić, a napadač Lila ostao hladnokrvan i postigao gol za svoju selekciju.

Takođe mora se napomenuti da je budući Kamri oborio svojevrsan rekord, naime postali su selekcija kojoj je prošlo najviše vremena između nastupa na dva Svetska prvenstva, više od 64 godine.

U nastavku su Velšani zaigrali daleko bolje i agresivnije i praktično dominirali utakmicom. Sredinom drugog dela su u razmaku od svega minut Dejvis i Ruf iz vazduha pretili Metu Tarneru, a Geret Bejl je deset minuta pre kraja iznudio jedanaesterac, koji je sam kasnije i realizovao.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter