0
Katar 2022

FOTO: Twitter screenshot

NEVEROVATNE SCENE U KATARU! VODITELJKU OPLJAČKALI, A POLICAJCI JOJ PRIREDILI IZNENAĐENJE: ‘Biraj! Zatvor ili deportacija?’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.22 u 11:27

Šokantni događaji!

Brojne grupe novinara iz zemalja širom planete stiglo je u Katar da izveštava sa Svetskog prvenstva. Među njima se našla i argentinska voditelja, Dominik Mecger, koja izveštava za ‘TN‘. Tokom snimanja priloga sa navijačima Dominik je doživela veliku neprijatnost.

Ona nije primetila da je tokom snimanja u jednom momentu izvukao novčanik iz njene torbe. Dominik je odmah odmah kontaktirala policiju i prijavila slučaj. Reakcija organa reda i mira izazvala je kod nje još veće iznenađenje.

Dominik je u direktnom uklučenju odlučila da sve podeli sa gledaocima.

– Policija je tu, u blizini mesta gde se fanovi okupljaju. Prijavila sam slučaj i odmah su me odveli u jedan drugi deo gde se nalaze ljudi koji znaju engleski. Rekli su mi da ostanem mirna i da će brzo da reše slučaj. Poslali su me potom u drugu stanicu, tamo me muškarci nisu pogledali, niko me od njih nije ni konstatovao, a onda sam prešla u deo gde su žene i rekli su mi da moram da dam izjavu policajkama. Onda se dogodio jedan kompleksan momenat. Pitali su me kako želim da bude kažnjena ta osoba. Objasnili su mi da imaju kamere svuda i da će naći počinioca – izgovorila je Dominik i iznenadila i kolegu.

Na njeno veliko iznenađenje policija je na ekspresan način rešila slučaj.

– Nisam razumela pitanje, tražila sam da ponove, a žena me je upitala da li želim da počinilac bude osuđen na pet godina zatvora ili da bude deportovan. Pomislila sam tada da se možda ne razumemo, jer ni ona ni ja ne govorimo engleski kao maternji jezik. Ponovila mi je pitanje i rekla da ja mogu da odlučim o kazni za počinioca. Odgovorila sam da zaista ne želim da se stavljam u takvu poziciju i da ne mogu ja da odlučujem o takvim stvarima i da nisam sudija – kazala je novinarka i dodala:.

– Iznenadila sam se baš mnogo. Znam da postoje kulturološke razlike, sve to mi je bilo jasno, ali ne nešto ovako. Samo sam joj rekla da želim da mi budu vraćene stvari. Uzeli su mi izjavu, preveli su to na arapski jezik, tražili su mi da potpišem sve to. Nisam razumela šta sve piše u toj izjavi, jer je na njihovom jeziku, ali su stvari mnogo drugačije nego kod nas – poručila je Dominik.

 

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter