0
Lifestyle

FOTO: Gorenje

GORENJE DONOSI OSVEŽENJE: Zvanični sponzor Svetskog prvenstva u Kataru 2022™!

Objavljeno: 21.11.22 u 16:44

Gorenje donosi osveženje na FIFA Svetsko prvenstvo u Kataru 2022™

Kao zvanični sponzor FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™ Gorenje učestvuje u ovogodišnjem najvećem sportskom događaju na svetu. „Vreme za osveženje“ je osnovna poruka kampanje, pojačana ikoničnim gestom sudije koji podiže karton, ali ovog puta osvežavajuće tirkiznim, jer Gorenje unosi svežinu u domove navijača. Brend se nada da će pozivi za osveženje nadmašiti pozive za prekršaje na ovom turniru i da se rekord od 53 prekršaja koji je Maradona pretrpeo na Svetskom prvenstvu 1986. više nikada neće ponoviti.

Više poziva za osveženje, manje za faulove

Tokom Svetskog prvenstva 1986. neverovatni Argentinac Maradona je postigao ili asistirao kod 10 od 14 golova, ali takođe drži rekord kao igrač nad kojim je napravljeno najviše faulova na Svetskom prvenstvu, u muškoj konkurenciji. U sedam mečeva fauliran je 53 puta, odnosno 7,6 puta po meču ili otprilike jednom na svakih 12 minuta. Ovim tempom bi osveženje  bilo mnogo bolja opcija, ne samo za najvećeg igrača tog turnira već i za sve ljubitelje fudbala.

FOTO: Gorenje

Svetsko prvenstvo prvi put zimi

Ovogodišnje Svetsko prvenstvo održava se zimi po prvi put u istoriji, pošto su temperature u Kataru zaista visoke leti. Ali atmosfera od 20. novembra do 18. decembra svakako će biti još toplija zbog napetog takmičenja, pa Gorenje nastoji da unese svežinu i u domove ljubitelja fudbala širom Evrope. Odabrani frižideri, zamrzivači i klima uređaji Gorenja postali su zvanični proizvodi FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™.

Ostanite “cool” sa timom Gorenje

Pošto je u fudbalu najvažnija strast, atmosfera se brzo može pregrejati, pa je pametno i praktično imati pri ruci “najkul” domaći tim Gorenja. Izbor Gorenje frižidera i zamrzivača  je odluka u pravom smeru jer je afirmisani brend kućnih aparata sa dugom tradicijom i inovativnom tehnologijom uvek pristupačan izbor. Visok kvalitet, značajne uštede energije, odličan dizajn i napredna tehnološka rešenja kreirana za maksimalnu udobnost i jednostavnost svakodnevnog života.

Gorenje sudija traži nove ponude

Kada se sudija u sponzorskoj kampanji Gorenja umeša u igru…vreme je i za specijalne rasprodaje odabranih frižidera i zamrzivača. Kao zvanični proizvodi FIFA World Cup Katar 2022™ Gorenje uređaji su odabrani da postanu deo vašeg domaćeg pobedničkog tima. Saznajte više o kvalitetu i efikasnosti Gorenja i odvojite vreme da proverite odličnu osvežavajuću ponudu: Uživajte u FIFA Svetskom prvenstvu™ 2022 u Kataru | gorenje-rs. Dostupno samo na rs.gorenje.com ili kod najbližeg Gorenje distributera.

FOTO: Gorenje

O Gorenje sponzorstvu FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™

Gorenje decenijama gradi svest o brendu sponzorišući evropsku rukometnu ligu, a u poslednje dve godine brend je takođe uspešno ušao u svet fudbala. Sponzorstvo Gorenja za FIFA Svetsko prvenstvo u Kataru 2022™ je više od pukog objavljivanja imena brenda i logotipa. Radi se o posvećenosti kompanije da podrži svet sporta, gradeći reputaciju brižnog, odgovornog i snažnog brenda za kućne aparate. Štaviše, podržavati sport znači aktivno biti značajan deo šampionata, kao i partner navijača u svakodnevnom životu. Razvojem i proizvodnjom modernih, kvalitetnih, pouzdanih i energetski efikasnih kućnih aparata, Gorenje pomaže ljudima da pojednostave svoj život. Tako omogućava kupcima širom sveta da provode više vremena uživajući u onome što vole i sa onima koje vole, a manje brinući o svojim svakodnevnim kućnim poslovima i obavezama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter