1
Tenis

FOTO: Twitter/@atptour

AUSTRALIJA ČEKA ĐOKOVIĆA: Teniske legende uputile moćne poruke Novaku posle titule u Torinu!

Objavljeno: 21.11.22 u 21:15

Srpski teniser ima priliku da se osveti za svu nepravdu

Trofej koji je Novak Đoković podigao juče u Torinu doneo mu je peto mesto na ATP listi, ali je i pored toga sustigao Rodžera Federera po broju titula na Završnom Mastersu.

Srbin je u finalu bio bolji od norveškog tenisera Kaspera Ruda protiv koga je osvojio svoju 91. titulu, a na iznenađenje mnogih dobio je čestitike iz Australije.

VESTI O NOVAKU ĐOKOVIĆU:

Da podsetimo, Đoković je bukvalno proteran prošle godine uoči Australijan opena zato što je tamošnji sud procenio da je on opasan za nacionalnu bezbednost.

Legendarni Rod Lejver je čestitao Novaku na pobedi.

Čestitam Novače, još jedan briljantan učinak. Jedva čekam da te gledam kako igraš u Australiji – poručio je Lejver preko Tvitera.

I bivši direktor Australijan opena, Pol Meknami, bio je oduševljen Novakovim trijumfom u Italiji.

Novak je osvojio rekordno šesto ATP finale. Čestitam. Stojeći čvrsto uz ono u šta veruje, protiv mnogih, doći će ovde sa ciljem da osvoji desetu titulu. Svežiji, gladniji i bez obzira što mu je 35 godina, i dalje se naširoko smatra najboljim. Izvanredno – poručio je Meknami.

14
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter