0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

ŽARKO LAZETIĆ O SP: Ove godine preferiram Španiju zbog Luisa Enrikea!

Objavljeno: 20.11.22 u 16:54

Za Mozzart sport su o Svetskom prvenstvu govorili treneri koji vode timove u Superligi Srbije, a između ostalih Žarko Lazetić je izneo svoje mišljenje o najvećoj fudbalskoj smotri.

„Očekujem od Srbije da nastavi da igra kao do sada, onako kako igraju otkad je selektor Piksi. Pre svega su vratili kult reprezentacije, igrači dolaze srećni na okupljanja. Igramo fudbal kao što je igrao selektor dok je on bio reprezentativac, dok su nas zvali Evropski Brazilci. Suviše je ozbiljan posao i jako prvenstvo da bih se bavio prognozama, cilj je pre svega da pružimo makismalnu podršku i da prođemo veoma komplikovanu grupu. Ukoliko prođemo grupu, onda idemo od utakmice do utakmice, pa šta uradimo. A ovaj tim je pokazao da je sve moguće“ započeo je trener TSC-a, kluba koji zauzima treću poziciju u domaćem prvenstvu, a onda nastavio sa pričom gde vidi najveće adute naše reprezentacije:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Iskristalisalo se u timu dosta toga, bilo bi nepošteno da ne spomenemo Mitrovića koji je rešavao koliko već utakmica i odveo nas na Svetsko prvenstvo golom protiv Portugala. Dečko je zaslužio da od njega očekujemo sve. Glavni kvalitet Srbije je tim, a u svakoj liniji tima imamo nekog ko bi mogao da bude u prvom planu. Mislim da će Milenković da bude otkrovenje, da potvrdi svoju klasu. Očekujem od Sergeja da bude karakter i da nas odvede dokle bi svi želeli. Napadački tandem Mitrović-Vlahović, kakav nema mnogo reprezentacija u svetu je takođe bitan.“ konstatovao je, a onda pričao o favoritima, a i o potencijalnim iznenađenjima, kako pozitivnim, tako i negativnim:

„Ne mogu da prognoziram osvajača. Navijam za Srbiju naravno, mada se zna ko su favoriti uvek: Brazil, Francuska, Argentina… Ove godine preferiram Španiju zbog Luisa Enrikea, a kao potencijalnog favorita iz senke vidim Belgiju. Portugal ne vidim više u tom vrhu, koliko god im je doneo Ronaldo, ako budu iznenađenje ove godine bi mogli da budu negativno“ zaključio je Žarko Lazetić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter