0
Katar 2022

FOTO: Starsport

SRBIJA SRPEMNA ZA BRAZIL: Orlovi govorili za medije, evo šta su poručili o Piksiju, Rusiji i prognozama!

Objavljeno: 20.11.22 u 16:04

Pred novinare izašli su golman Vanja Milinković-Savić i štoper Stefan Mitrović pre treninga u Kataru, a glavna tema konferencije bila je nadolezaća utakmica sa Brazilom, ali i brojen druge teme, recimo podrška Rusije, kao i Dragan Stojković.

O podršci koju pruža Rusija, najpre je pitan defanzivac.

Drago nam je što su uz nas, svako ko je na našoj strani je dobrodošao. Lepo je što je stigla podrška – rekao je Stefan.

FOTO: Starsport

O Piksiju svi pričaju u superlativu.

– On je neverovatan. Od prvog dana nam je doneo mentalitet, igrao je Svetsko prvenstvo i zna kako da preuzme na sebe pritisak. Jako je bitan za nas. Iskusan je i zna kako da nas vodi.

Kako zaustaviti Brazil?

Znamo kakav kvalitet imaju, posebno u toj fazi terena, ali smo tokom kvalifikacija i Lige nacija kada je najteže da smo na visini zadatka. Definitivno recept postoji, daćemo sve od sebe šta Mister zacrta. Uradićemo sve da plan sprovedemo u delo. Ne pretimo Brazilu, samo imamo veru u sebe. Vera je najvažnija, imamo je, a pravo na to nam daju rezultati i igre u poslednjih godinu i po dana. Znamo da možemo da se nosimo sa svima.

Naš defanzivac se dotakao reči žive legende Bore Milutinovića i njegove prognoze da Orlovi idu u polufinale.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Bora je velika legenda, nadam se da ćemo imati priliku da ga vidimo. Poštujemo njegove prognoze, ali se ne obaziremo na to, već na naš rad i kvalitet. Da budemo što spremniji – zaključio je Mitrović.

Reč je preuzeo Milinković-Savić, govoreći o Brazilu.

Brazil je jedan od favorita na turniru, ima veoma kvalitetne igrače i vrhunske igrače – kratak je bio VMS.

FOTO: Starsport

Jedinica Torina otkrila je kako se oseća u Kataru.

Uživam u svakom momentu, oseća se veličina Mundijala. Nisam znao šta da očekujem, ali sada treba da uživamo u ovim uslovima – dodao je naš golman.

Da li će uspeti da ostane nesavladan.

Svi znamo kakav kvalitet ima Brazil. Da li ima recepta? Pripremićemo sa Misterom na najbolji mogući način. Ne pretimo nikom, došli smo da se borimo i verujem da će nas ispoštovati sreća. Ne obećavamo ništa više od borbe – poručio je VMS.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter