0
Košarka

(190909) -- SHENZHEN, Sept. 9, 2019 (Xinhua) -- Aleksandar Petrovic, head coach of Brazil, reacts during the group K match between the United States and Brazil at the FIBA World Cup 2019 in Shenzhen, south China's Guangdong province, on Sept. 9, 2019. (Xinhua/Xu Chang)

SELEKTOR HRVATSKE ODUŠEVLJEN IGROM PARTIZANA: Želi da ih iskopira sa svojom reprezentacijom!

Objavljeno: 20.11.22 u 10:08

Videćemo da li će to i uraditi!

Košarkaši Partizana odigrali su fenomenalno u utakmici protiv Makabija, a to je dvojac Lesor-Egzum je posebno oduševio jednog čoveka.

Naime, Aleksandar Petrović, vršilac dužnosti selektora hrvatske košarkaške reprezentacije, posebno je istakao ovaj duo.

Jedna od glavnih vrednosti Partizana, kada su na terenu zajedno Egzum i Lesor, je kontinuirano i agresivno preuzimanje tako da je protivnik stalno prisiljen da napada ‘mis-mečeve’, a to u ovom slučaju nije nimalo lako i malo je ekipa koje će to kvalitetno rešavati. – napisao je na svom Tviter profilu.

Nakon toga nastavio je svoj tok misli i zapitao se da li bi nešto ovakvo moglo da funkcioniše i u reprezentaciji Hrvatske.

Referirajući se na prethodni tvit (Egzum i Lesor) jako sam znatiželjan da vidim da li će to funkcionisati, recimo sa Gnjidićem i Matkovićem, u hrvatskoj reprezentaciji. – zapitao se Petrović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter