1
Katar 2022

FOTO: Screenshot

RIVALDA NE BRINE SRBIJA: „Gledajući naš kvalitet, trebalo bi bez problema da prođemo grupu!“ – oglasio se i „pravi“ Ronaldo!

Objavljeno: 20.11.22 u 10:35

Rivaldo očigledno nije upoznat sa kvalitetima Orlova!

Sve smo bliži prvom meču fudbalske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu koji će odigrati protiv selekcije Brazila.

Kao i uvek, Karioke su jedni od glavnih favorita za osvajanje Mundijala, ali Srbija itekako ima šta da pokaže u tom duelu.

Međutim, to tako ne posmatra legendarni brazilski fudbaler Rivaldo.

Gostujući u jednoj emisiji Brazilac je izjavio sledeće.

Ne bi trebalo da imamo problema u grupnoj fazi, ali pravi Mundijal počinje u nokaut rundi, to uvek govorim. U pitaju su potpuno različite stvari. Gledajući naš kvalitet u odnosu na rivale trebalo bi bez problema da dobijemo sve tri utakmice u grupi. – smatra Rivaldo.

Oprezniji u izjavi bio je čuveni brazilski napadač, Ronaldo.

Istorija pokazuje da kada startujemo dobro, dobro se i završi. Veoma je bitan prvi meč u grupi, ali imamo obavezu da pobedimo Srbiju na samom startu. – smatra Ronaldo.

Ova dva bivša fudbalera bila su u sastavu Brazila na Svetskom prvenstvu 2002. godine kada su Karioke i poslednji put podigle Boginju.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter