0
Katar 2022

FOTO: FIFA World Cup @FIFAWorldCup/ Twitter screenshot

POČELA JE ‘KATARSKA GROZNICA’: Ponedeljak nudi prave fudbalske poslastice! (FOTO)

Objavljeno: 20.11.22 u 21:15

Evo gde i kada možete gledati utakmice sa Mundijala!

Prvog dana Svetskog prvenstva u Kataru, nakon spektakularnog otvaranja, na teren su istrčali
nacionalni timovi domaće selekcije i Ekvadora. Gosti iz Južne Amerike uspeli su da rastuže Katarce i nanesu im prilično bolan poraz na početku prestižnog takmičenja. Golovima fantastičnog Enera Valensije Ekvador je slavio sa 0:2. Jedan od četiri predstavnika iz Južne Amerike je trijumfom načinio ogorman korak ka plasmanu u nokaut fazu.

Kada je ponedeljak u pitanju, očekuje nas mnogo bogatiji program. Prvi će na teren Engleska i Iran, koji otvaraju nadmetanje u grupi B. Vicešampion Evrope je aspolutni favorit, a utakmica je zakazana za 14 časova.

Tri sata kasnije (17:00) fudbalski fanatici imaće priliku da uživaju u drugom susretu grupe A između Holandije i Senegala. Ekipa legendarnog Luja Van Gala je po svim predviđanjima siguran učesnik plej-of faze, a samo je pitanje ko će zauzeti drugo mesto. (Ekvador, Katar ili Senegal).

Program u Kataru zatvaraju reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i Velsa. Bejl i ekipa će pokušati da dođu do celog plena i možda budu jedno od prijatnih iznenađenja na turnira, kao 2016. na Evropskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter