1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN MELJE VELIKANE SERIJSKI: Crno-beli ostali neporaženi, debitovao Slovak! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.22 u 20:41

Partizan je nakon velike pobede nad šestostrukim šampionom Evrope, dočekao trostrukog u vidu Splita, a rezultat utakmice bio je 89:70.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

Prva deonica je prošla u kompletnom egalu, a gosti su imali maksimalnih šest poena prednosti u jednom momentu. Ipak, crno-beli su uspeli da anuliraju to, ali da naprave osetniju razliku nisu mogli, jer su gosti često imali odgovor na svaku mini seriju.

Ipak u nastavku su crno-beli dodali gas i uspeli da prelome meč u svoju korist, jer su tu deonicu dobili rezultatom 29:15 i rešili utakmicu. Do kraja je samo održavana razlika. Debitovao je i Vladimir Brodzijanski za Partizan, a upisao je četiri poena uz po skok i asitenciju.

Najefkiasniji u dresu crno-belih bili su Zek Ledej sa 15 poena, i Džejms Naneli koji je doneo 13 poena svom timu, dok se sa druge strane istakao Šenon Šorter sa 21 ubačenim poenom.

 


Standings provided by Sofascore

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter