0
Katar 2022

Serbian press conference Dejan Rambo Petkovic prior to the World Cup first stage, Group E, football match between Serbia and Brazil at Spartak Moscow stadium in Moscow, Russia on June 26, 2018. (photo: Pedja Milosavljevic)

KO ĆE BOLJE OTKRITI SLABE TAČKE BRAZILACA OD NJEGA?: Rambo Petković veruje u tim Srbije i selektora Dragan Stojkovića Piksija!

Objavljeno: 20.11.22 u 14:39

Ogromno fudbalsko ime!

Dejan Rambo Petković svakako je veliko fudbalsko ime u Brazilu, gde je tokom svoje profesionalne karijere pružao svoje najbolje partije i svojim talentom uspeo da se nametne u jednoj tako za fudbal obdarenoj sredini.

Sada već davne 2011. godine okončao je svoju igračku karijeru u Flamengu, ali sada je posebno zanimljiv brazilskim medijima zbog duela njihove selekcije sa Srbijom na otvaranju Mundijala.

Mislim da će ova utakmica na debiju Brazila biti veoma teška jer Brazil inače ne igra dobro na svom debiju. Ako se to desi protiv Srbije, moglo bi da se zakomplikuje. – rekao je Rambo.

Takođe, otkrio je da se kladio sa legendarnim Zikom za ovu utakmicu.

Dejan Rambo Petkovic o gringo film 28.12.2009. photo: Pedja Milosavljevic (+381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com )

Zatim se osvrnuo i na reprezentaciju Srbije.

Nadamo se uspehu. Mislim da je Srbija mnogo bolja nego pre četiri godine u Rusiji. U nekoliko aspekata. Prvo, igrači su zreliji, iskusniji, imaju važne uloge su u timovima u kojima nastupaju. Imaju selektora koji već ima iskustva sa Svetskog prvenstva kao igrač, bio je jedan od najboljih igrača u istoriji Jugoslavije. Pobednički trener, jaka ličnost, zna fudbal… – zaključio je Petković.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter