0
Katar 2022

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic (R) of Serbia celebrates after scoring a goal with bFilip Kostic (L) during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

DVA IGRAČA TRENIRAJU ODVOJENO OD OSTATKA EKIPE: Potencijalni veliki problem za Orlove!?

Objavljeno: 20.11.22 u 16:19

Srbija u četvrtak počinje svoju avanturu na Mundijalu u četvrtak od 20 časova, a rival je najteži mogući, jedan od favorita za Zlatnu boginju, Brazil.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Ipak, kako je Aca Stojanović rekao u svom lajvu, potencijalni problemi postoje za našu selekciju. Aleksandar Mitrović i Filip Kostić, dva ponajbolja igrača ekipe, treniraju odvojeno od tima, odnosno rade individualno u teretani.

Kolika je ozbiljnost problema videćemo u narednim satima ili danima, ali nadamo se da će oba igrača biti spremna da od samog starta napadnu Karioke. Ipak, kako poslednje informacije kažu, Mitrogol će biti potpuno spreman, dok je Kostić pod znakom pitanja, ali postoji šansa za nastup.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter