1
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRAGOVIĆ SE PREMIŠLJA: Ukoliko napusti Zvezdu, crveno-beli nemaju u planu dovođenje štopera!

Objavljeno: 20.11.22 u 13:16

Sada se već ozbiljno šuška.

Od kada je došao u Beograd, Aleksandar Dragović je komadant odbrane Crvene zvezde. Jednostavno igrač koji svojom klasom i iskustvom podiže defanzivni blok crveno-belih na jedan viši nivo.

Ipak, ove zime se ozbiljno šuška da popularni Drago razmišlja o odlasku iz Crvene zvezde.

Za sada na Marakani su uvereni u ostanak austrijskog štopera, međutim ukoliko njegova želja bude veća i on stvarno napusti Beograd u taboru Zvezde nemaju nameru da dovode štopera.

Aleksandar Dragovic Radnik – Crvena Zvezda, superliga Srbije, Super Liga Surdulica, Srbija, 13.11.2022. Novembar 13. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Osloniće se na svoje, već proverene snage. Tu su Nemanja Milunović i Strahinja Eraković, dok svoju priliku sa klupe čeka i Stefan Leković. Takođe, odlazak Dragovića, produžio bi boravak Radovana Pankova na Marakani.

Tu je i Andrej Đurić koji se odlično pokazao u slovenačkim Domžalama i jedan je od najboljih štopera Prve lige Slovenije.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

5
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter