0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

„ČEKA ME NEŠTO NAJTEŽE U ISTORIJI NAŠEG SPORTA – ALI I NOVAK JE ČOVEK!“: Kasper Rud veruje u sebe pred finale iako je svestan zadatka koji ga čeka!

Objavljeno: 20.11.22 u 12:15

Male su mu šanse.

Novak Đoković i Kasper Rud odmeriće snage u finalu Završnog mastersa u Torinu danas od 19 časova.

Nole je slavio u uzbudljivom polufinalu protiv Tejlora Frica, dok je Rud mnogo lakše od očekivanog pobedio Andreja Rubljova.

Nakon pobede, norveški teniser je izjavio da ga čeka najteži zadatak u istoriji tenisa – pobediti Novaka Đokovića na tvrdoj podlozi u dvorani.

Ne mogu da kažem da mi prvo padaju na pamet ti porazi. Naravno bilo bi sjajno za moju budućnost kada bih u njoj uspeo da pobedim u nekim od tih velikih finala. Znam da me u finalu protiv Novaka čeka veliki izazov. Igrati protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji u finalu – i na tvrdoj podlozi je nešto najteže što možete iskusiti. – rekao je Kasper.

Mnogi smatraju da Norvežanin previše poštuje Novaka i da zbog toga pruža neke dosta slabije partije protiv njega.

On je teniser koji nema mnogo slabosti, ali i on je samo čovek. Imao je sjajnu godinu uprkos svemu što mu se isprečilo. Izgubio je od Runea pre dve nedelje, tako da nije kao da igra ova finala svaki dan svog života. Verujem da će i on osećati pritisak. Mnogo toga je na talonu. Kada govorimo o ATP listi, ispred sam njega, ali osećam se kao autsajder. Osvojio je ovaj turnir pet puta, a ja sam njegovu sjajnu igru gledao na televiziji. – zaključio je Rud.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter