0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@equipedefrance

BENZEMA SE OGLASIO ODMAH: „U životu nikada ne odustajem, ali večeras…“

Objavljeno: 20.11.22 u 08:45

Nije mu lako, sigurno.

Glavna vest u fudbalskim krugovima sinoć je bila povreda Karima Benzeme i saznanje da aktuelni osvajač Zlatne lopte mora da propusti Svetsko prvenstvo u Kataru.

Odmah nakon što su i zvanično objavljene ove vesti, oglasio se i sam napadač Real Madrida.

Nikada u životu nisam odustajao, ali večeras moram da razmišljam o timu kao što sam uvek činio, pa mi razum govori da prepustim svoje mesto nekome ko može da pomogne našoj reprezentaciji da ostvari uspeh na Svetskom prvenstvu. Hvala vam na svim porukama podrške. – napisao je Benzema na društvenim mrežama.

Ovo je već treći put od poslednja četiri Mundijala, da Francuz ne može da igra zbog povrede. Samo u Brazilu 2014. godine nije bio povređen. Propustio je Južnu Afriku, Rusiju, a sada će i Katar. S obzirom da ima 34 godine videćemo da li je mundijalska priča za njega završena.

Tek treći put u istoriji, aktuelni osvajač Zlatne lopte neće se naći na Svetskom prvenstvu. Prvi put se to desilo 1958. godine kada Alfredo di Stefano nije igrao, a drugi put je 1978. izostao Alan Simonsen.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter