0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar-Barsko zlato/Media Pro

BARAĆ BLISTA NAKON TRIJUMFA: ‘Ovde je uvek prijatno! Znali smo koga moramo da zaustavimo!’

Objavljeno: 20.11.22 u 22:13

Druga pobeda u sezoni za mladu ekipu iz Beograda!

Posle ekipe SC Derby, košarkaši Mega MIS-a savladali su i Mornar-Barsko zlato 101:85 (31:24, 19:21, 27:18, 24:22) i tako došli do druge pobede u sezoni, prve na gostujućem terenu. Izabranici Marka Baraća su u većem delu susreta bili u prednosti, ali su otpor rivala konačno slomili krajem treće deonice koju su zatvorili serijom 10:3 i sa viškom od 14 poena dočekali poslednji odmor. Očuvali su dvocifren suficit do kraja i zasluženo slavili. Mega tako posle sedam rundi ima učinak 2-5, dok je Mornar pretrpeo četvrti poraz (3-4).

Šef stručnog štaba Mega MIS-a, Marko Barać, izneo je utiske posle nove pobede:

– Znali smo kod koga dolazimo, znali smo, takođe, od koga preti najveća opasnost. Imali smo dogovor kako da neutrališemo Rasela i Mihailovića. Uspeli smo u tome. Bio je kritičan momenat trećeg perioda kada smo dozvolili Mornaru 4, 5 skokova u napadu, ali nakon tajm auta vratili smo i kontrolu skoka – rekao je Barać.

Iskoristio je priliku i da se zahvali Mornaru na gostoprimstvu:

– Iz godine u godinu dolazak u Bar ne jedno od najprijatnijih gostovanja. Osećam se divno u Vašem gradu. Mnogo Vam hvala na tome u svoje lično i ime cele moje ekipe – zaključio je Barać.

Košarkaše Mege u osmom kolu ABA lige čeka još jedno gostovanje. U Skoplju će odmeriti snage sa MZT-om, a meč je na programu u nedelju 27. novembra od 21.00.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter