0
AdmiralBet ABA Liga

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cibona Zagreb at Aleksandar Nikolic Hall on November 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SPORO KRENULA, ALI POTOM DALA GAS: Cibona u minusu na poluvremenu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.22 u 16:46

Košarkaši Crvene zvezde žele da se nakon poraza od Zadra vrate na pravi put kada je u pitanju takmičenje u AdmiralBet ABA ligi, pa su tako pod imperativom pobede na meču sa Cibonom. Rezultat nakon dvadeset minuta igre je 50:38.

Otvorili su crveno-beli sasvim solidno meč, ali su nakon uvodna tri minuta potpuno stali, što je omogućilo gostima da se vrate u meč, pa se prva deonica završila u egalu. Ipak, u nastavku je dodat gas i domaći su otišli na skoro 20 poena prednosti, a dvocifrena razlika je očuvana do poluvremena.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Najefikasniji u dresu kluba iz Beograda jeste Nemanja Nedović sa 13 poena, dok je Filip Petrušev dodao poen manje uz četiri skoka. U taboru Cibosa najbolji je Majcunić sa devet poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter