0
AdmiralBet ABA Liga

Srdjan Subotic ABA Liga, Partizan - Split 5.1.2022. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SPLIT NEMA ŠTA DA IZGUBI U BEOGRADU: „Da se opustimo i uživamo u košarci!“

Objavljeno: 19.11.22 u 18:25

Pretežak zadatak je pred njima!

Sutra od 19 časova Partizan će dočekati ekipu Splita u okviru sedmog kola AdmiralBet ABA lige.

U redovima Splita su svesni da je pred njima gotovo nemoguć zadatak, te trener Srđan Subotić želi da se njegova ekipa sutra opusti i uživa.

Želim da odigramo jednu dobru utakmicu, da vidimo gde smo, da budemo opušteni i da uživamo u košarci na pravoj pozornici, protiv pravog protivnika. – započeo je on.

Potom se prisetio i prošlosezonskog duela u Areni.

Prošle godine kada smo bili u Areni nismo mogli da uživamo, jer smo bili u koroni sa sedmoricom igrača. Želim baš utakmicu za nas, da vidimo šta možemo i da dvoboj protiv Partizana iskoristimo najbolje što možemo. – istakao je Subotić.

Prvotimac Splita, Ante Perkušić svestan je snage protivnika.

Svesni smo snage Partizana, koji je vodeći tim ABA lige, bez poraza. Na nama je da se pokažemo, da bude puno bolje nego prošle godine. Moramo biti maksimalno koncentirsani, svesni snage rivala, ali nadati se i iskoristiti i najmanju šansu ako se ukaže. – rekao je Perkušić.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter