0
AdmiralBet ABA Liga

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cibona Zagreb at Aleksandar Nikolic Hall on November 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEDOVIĆ RAZBIO DVOSTRUKOG EVROPSKOG PRVAKA: Magični Nemanja razmontirao rivala! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.22 u 17:43

Košarkaši Crvene zvezde žele da se nakon poraza od Zadra vrate na pravi put kada je u pitanju takmičenje u AdmiralBet ABA ligi, pa su tako pod imperativom pobede na meču sa Cibonom. Rezultat na kraju meča iznosio je 92:53.

Otvorili su crveno-beli sasvim solidno meč, ali su nakon uvodna tri minuta potpuno stali, što je omogućilo gostima da se vrate u meč, pa se prva deonica završila u egalu. Ipak, u nastavku je dodat gas i domaći su otišli na skoro 20 poena prednosti, a dvocifrena razlika je očuvana do poluvremena.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

U nastavku su crveno-beli dodatno pojačali ritam, i u uvodnih pet minuta deonice dopustili su rivalu svega dva poena, da bi do kraja treće deonice Cibosi postigli ukupno osam poena, što je uz solidnu napadačku igru domaćih bilo dovoljno da se reši utakmica. Poslednji period igre prošao je u pojačavanju razlike

 

Najefikasniji u crveno-belom bio je Nemanja Nedović sa 24 poena, uz dve asistencije, sa pet pogođenih trojki, a 14 poena i devet skokova upisao je Filip Petrušev, a na to je dodao i tri asistencije.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter