0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MerkurXTip – SPECIJALNI TROSTRUKI ‘CACHBACK’: Svi tiketi će vredeti tri puta više!

Objavljeno: 19.11.22 u 10:00

 

Cashback, od svog pojavljivanja, nosi titulu veoma korisne stvari za sve u svetu klađenja, a posebno u trenutku kada je ponuda ogromna i lako može da se desi da favoriti ne ispune očekivanja.

U slučaju da se to desi, Cashback je tu, a MerkurXtip je očekivano otišao korak dalje i do 18. decembra će svi Cashback tiketi vredeti tri puta više.

Akcija „Triput jači Cashback“ već na startu pobrala je simpatije jer svakome kome jedan par stane na put, Cashback je svakako tu, a pošto je tri puta veći, doneo je i nekoliko sjajnih tiketa koje smo videli do sada.

Jedan od primera je svima zapao za oko. Na tiketu je bilo samo 5 parova i ukupan dobitak je bio nešto više od 2.529.931 dinar (na uplatu od 1.000 dinara), ali se isprečio jedan par. Igrani su golovi na Olimpijakos protiv AEK-a, ali su mreže mirovale svih 90 minuta. Cashback je trebao da bude vredan 50.000, ali je ipak igraču došlo sjajnih 150.000 dinara. Složićete se, nije mala nagrada za promašaj, a ponavljamo, ova akcija u MerkurXtipu trajaće do 18. decembra.

Sa stanovišta igrača, mislimo da ne treba previše razmišljati već uvek izabrati bolju opciju, a pogotovo u vreme glavnog sportskog događaja koji će planetu pretvoriti u džinovsku fudbalsku loptu. Naravno, u pitanju je Svetsko prvenstvo u Kataru, koje počinje u nedelju 20. novembra. Sve će biti u ritmu fudbala u narednih mesec dana, a MerkurXtip se potrudio da vam dočara sve iz svog ugla. Zato je Specijal za Svetsko prvenstvo ugledao svetlost dana početkom ovog meseca, ali još nije kasno da nabavite vaš primerak, ukoliko još niste.

Na svakom uplatnom mestu ćete naći besplatni Specijal na 124 strane koji će vas provesti kroz fudbalsku smotru u Kataru, ali tu je i online izdanje koje možete pronaći na našem sajtu klikom na ovaj link.

Načuli smo da iznenađenjima u MerkurXtip-u nije kraj i da se sprema nešto veliko što će ispratiti nadmetanje u Kataru. Možemo samo da vam savetujemo da pratite vesti na sajtu i društvenim mrežama jer skoro svakog dana je nešto novo u MerkurXtip-u.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter