0
Katar 2022

FOTO: FSS

POČELO JE ZAGREVANJE ZA KATAR: Tadićev maestralan slobodnjak za vođstvo Srbije, Bahrein izjednačio sa bele tačke! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.22 u 16:43

Rano vođstvo za Orlove.

Fudbaleri Srbije poveli su protiv selekcije Bahreina u generalnoj proveri pred predstojeće Svetsko prvenstvo. Pogodak za našu reprezentaciju postigao je Dušan Tadić u 8. minutu, nakon izvanredno izvedenog slobodnog udarca, ali su Bahreinci brzo izjednačili.

Posle nekoliko minuta, Stefan Mitrović je oborio jednog protivničkog fudbalera, dok je Jusuf bio siguran i tako postavio rezultat 1:1 u 14. minutu.

 

SASTAV SRBIJE:

Vanja Milinković-Savić, Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Stefan Mitrović, Filip Mladenović, Nemanja Gudelj, Andrija Živković, Sergej Milinković-Savić, Ivan Ilić, Dušan Tadić, Luka Jović.

Podsećamo, Srbija će u Kataru, prvu utakmicu odigrati u četvrtak protiv Brazila, koji je jedan od favorita za osvajanje ovog šampionata.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter