0
Kladionica

Foto: AdmiralBet

OVO IMA SAMO U ADMIRALBET-U: Fenomenalni World Cup paket promocija!

Objavljeno: 18.11.22 u 11:25

Iskoristite neodoljivu mundijalsku ponudu, koja uz novu AdmiralBet aplikaciju uključuje i dupli bonus dobrodošlice bez depozita za slotove i tikete.

U nedelju počinje najveći sportski događaj godine koji će sigurno biti upamćen po mnogo čemu! Kada to kažemo, ne mislimo „samo“ na arhitektonska čuda 21. veka u vidu sedam specijalno izgrađenih stadiona za Svetsko prvenstvo u Kataru, niti na to što je ovo prvi Mundijal u istoriji koji se održava na samom kraju godine.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Mislimo i na fenomenalni World Cup paket promocija koje je AdmiralBet pripremio za sve postojeće i nove igrače, inspirisan ovogodišnjim Mundijalom.

Pa, odakle da počnemo? Možda od nove AdmiralBet aplikacije i duplo većeg bonusa dobrodošlice za sve nove igrače?

Tokom trajanja SP-a, svi igrači koji se registruju i verifikuju svoj nalog na novoj AdmiralBet aplikaciji , odmah nakon toga dobijaju 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Od danas pa do kraja Mundijala, možete učestvovati i u AdmiralBet promociji „Put do pehara“, koja vam donosi 23 dana izazova i priliku da svaki dan osvojite deo od 1.200.000 dinara freebet-a!

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Ako ste pomislili da je to sve, grdno se varate!

Za još mundijalske euforije, na svaki vaš prvi dnevni depozit, na onlajn nalog, AdmiralBet će vas častiti sa 30% freebet-a! A za dodatni ugođaj i podršku našim Orlovima, dobićete čak 50% freebet-a na prvi dnevni depozit, onim danima kada igra reprezentacija Srbije. 

Nema sumnje, čekaju vas „pune ruke posla“, a ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o nekoj od promocija iz World Cup paketa, posetite AdmiralBet sajt ili instalirajte njihovu novu aplikaciju i usput se „zagrejte“ pred prvi spektakl naše reprezentacije sa Brazilom, 24. novembra.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter