0
Katar 2022

FOTO: FSS

NEREŠENO NA POLUVREMENU U BAHREINU: Tadićev slobodnjak zasenio mnoge, Piksi pomno prati sve igrače! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.22 u 17:17

Rano vođstvo za Orlove.

Fudbaleri Srbije trenutno imaju generalnu proveru pred Svetsko prvenstvo u fudbalu koje počinje u nedelju. Naša selekcija igra prijateljski susret sa Bahreinom, a nakon 45 minuta igre, rezultat je 1:1.

Pogodak za našu reprezentaciju postigao je Dušan Tadić u 8. minutu, nakon izvanredno izvedenog slobodnog udarca, ali su Bahreinci brzo izjednačili.

Posle nekoliko minuta, Stefan Mitrović je oborio jednog protivničkog fudbalera, dok je Jusuf bio siguran i tako postavio rezultat 1:1 u 14. minutu.

Nakon pogotka Bahreina, Orlovi neko vreme nisu uspeli da stvore nikakvu šansu. Igrali su statično, bez mnogo ideja u napadu.

U 25. minutu je Ilić probao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla pored stative. Nakon 7 minuta, šansu je imao i Luka Jović, koji je prevario protivničkog igrača, ali na kratko, jer je brzo sustignut i sprečen da uputi šut ka golu Bahreina.

Srbija je imala slobodan udarac i u 39. minutu, na desnoj strani gola protivnika. Gudelj ga je izveo, uputio je šut, ali je golman Bahreina bio više nego siguran.

Možda već na poluvremenu, treba očekivati izmene selektora Stojkovića, kako bi što više fudbalera dobilo priliku na ovom meču. Selektor pomno prati sve što se događa na terenu, kao i koliko od koga može da očekuje u mečevima koji predstoje.

VESTI O KATARU:

SASTAV SRBIJE:

Vanja Milinković-Savić, Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Stefan Mitrović, Filip Mladenović, Nemanja Gudelj, Andrija Živković, Sergej Milinković-Savić, Ivan Ilić, Dušan Tadić, Luka Jović.

Podsećamo, Srbija će u Kataru, prvu utakmicu odigrati u četvrtak protiv Brazila, koji je jedan od favorita za osvajanje ovog šampionata.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter