0
Fudbal

FOTO: MerkurXTip

MerkurXTip: U susret svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 18.11.22 u 15:28

Sitno brojimo do momenta kada će kapije, možemo slobodno reći najveće Svetske smotre, biti konačno otvorene.

Prošlo je godinu dana od kada je u 90. minutu Mitar, magičnom asistencijom Tadića, glavom, utišao gromoglasnu publiku stadiona „Da Luz“. Lisabon kao i ceo Portugal je utihnuo, a u Srbiji je počela neverovatna euforija i radost, koja je ovih dana došla do usijanja i cela nacija je spremna da počne.

Da počne ono što je san svakog dečaka, da zaigra na Svetskom prvenstvu. Taj san, da zaigraju u Kataru, dosanjali su naših 26 veličanstvenih igrača, predvođeni iskusnim trenerom Draganom Stojkovicem Piksijem.

Može li Srbija da ponovi uspeh Orlića iz 2015., i po prvi put stane na krov sveta i bude najbolja reprezentacija? Za takvo ostvarenje neophodno je prvo dobro ući u duele u grupnoj fazi i proći u naredni krug takmičenja. MerkurXtip je samo za Vas spremio odličnu ponudu upravo na ovu igru:

Srbija prolazi grupu 1.95

Kako fudbal i Svetsko prvenstvo da prođu bez čuvene video igrice? Upravo EA Sport i Fifa su predvidele finaliste i pobednika prvenstva. Da li ćete ih poslušati ili ne, na vama je, ali samo ćemo dodati da su na prethodna tri prvenstva dobro predosetili i pogodili sva tri puta.

Za ljude u Srbiji pobednik turnira se verovatno neće dopasti, jer je to ipak selekcija Argentine. A u finalu Fifa prognozira duel Argentina-Brazil. U našim poslovnicama kao i na sajtu možete pronaći i ove dve igre:

Pobednik Argentina 7.50

Finalisti – Argentina vs Brazil 50.00

Žist Luj Fonten je rekorder po broju golova na jednom Svetskom prvenstvu. Francuz, rođen na prostoru današnjeg Maroka, je na prvenstvu 1958. u Švedskoj postigao 13 golova što do dan danas nije oboreno.

A da li će nam ovo prvenstvo doneti obilje golova ostaje da vidimo, a u ponudi MerkurXtip-a možete pronaći igru „najbolji strelac prvenstva“. Najveće šanse za dobijanje ove laskave titule, prema mišljenjima bukmejkera ima Englez H. Kane, a kvota je:

Najbolji strelac H. Kane 8.00

Afričke selekcije na Svetskim prvenstvima nikada nisu imale zapaženije rezultate. Ono što se pamti jesu prvenstva 2006. i 2014., kada su igrači Gane uspeli da se domognu osam najboljih ekipa, ali to je bio njihov maksimum. Da li je ovo prvenstvo dobra prilika da odu korak više? Nismo sigurni, ali kako se kaže, nada umire poslednja.

Senagalci se tu izdvajaju kao predvodnici, dok se negde u senci mogu pronaći i Marokanci koji će za borbu u drugi krug morati biti bolji od Kanađana i Hrvata, dok su Belgijanci, čini se, nepremostiva prepreka. MerkurXtip nudi kvote za najbolje plasirani Afrički tim:

Najbolji Afrički tim Senegal 2.50

Najveći broj ekipa, kao i na svim Svetskim prvenstvima do sad, ima naravno Evropa. Što i ne čudi jer se u Evropi, ruku na srce, igra najbolji fudbal i reprezentacije sa ovog podnevlja imaju najskuplje timove. Kao kandidate za najbolje ekipe Evrope imamo zaista veliki izbor.

Kao što je na primer Francuska, predvođena Mbapeom koji je željan dokazivanja. Takođe ne možemo izostaviti ni Engleze s Hari Kejnom, koji na ovom prvenstvu juri rekord reprezentacije po broju golova, a potebna su mu jos tri da bi pretekao legendu Vejn Runija.

Pod komadanskom palicom Luj van Gala i Holanđani će tražiti svoju šansu. Kao i ostale najbolje Evropske ekipe, pre svega Španija, Nemačka, Belgija…

Ponuda za najbolje Evropske timove:

Francuska  5.00

Engleska 5.50

Šta će se desiti ostaje da vidimo, prvenstvo počinje u nedelju 20.11.2022., a do tada imate vremena da sastavite vaše dobitne kombinacije i odigrate omiljene tipove upravo u MerkuXtip-u. Srećno!

 

 

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter