0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IGRA ZA SPAS SEZONE: Crveno-beli su uspeli samo jednom da savladaju Asvel u Beogradu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.22 u 11:30

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova dočekuju Asvel u Pioniru u okviru osmog kola Evrolige.

Crvena zvezda traži drugu pobedu u Evroligi i beg sa dna tabele, a ovo će ujedno biti i prva utakmica novog trenera, Duška Ivanovića. Pored toga, ovo će biti ukupno sedmi put da se crveno-beli sastaju sa francuskim predstavnikom, a ko bude slavio večeras, na njegovoj strani će biti međusobni skor, jer je sada nerešeno – 3:3. U prvom duelu ove dve ekipe, slavio je Asvel nakon produžetaka i to rezultatom 74:72, a meč je odigran 15. novembra 2019. godine.

U poslednjoj utakmici ove dve ekipe, Zvezda je takođe poražena. Poslednji meč je odigran u Francuskoj, 21. januara ove godine, a Asvel je odneo pobedu sa razlikom od 2 poena, a rezultat je glasio – 69:67.

Pored ova dva poraza, Crvena zvezda je upisala još jedan poraz i to 29. januara prošle godine kada je rezultat bio 81:78 u korist Francuza, ali su crveno-beli upisali i tri pobede. Prvu pobedu protiv Asvela, Zvezda je ostvarila 10. januara 2020, a tada je bilo 83:80 u Francuskoj, zatim su crveno-beli bili ubedljivi 11. novembra iste godine, kada su takođe na strani slavili – 89:68. Poslednju pobedu Zvezda je ostvarila 11. novembra 2021. i to je jedina pobeda u Beogradu nad Asvelom, a rezultat je bio 73:67.

Direktan prenos ovog meča možete pratiti direktno na kanalu Sport Klub 1, sa početkom u 19 časova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter