0
Katar 2022

Sergej Milinkovic-Savic odlazak fudbalske reprezentacije Srbije na FIFA World Cup 2022 Qatar at Sports center of Serbia Footbal Federation on November 15, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Narko Djokovic/Starsport.rs ©)

SERGEJ U BAHREINU DOČEKAO NAJLEPŠE MOGUĆE VESTI: Saigrači ga „počastili“ kako tradicija nalaže! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.22 u 16:21

Lepe vesti u domu Milinković-Savić!

Fudbaleri reprezentacije Srbije naporno se pripremaju za Svetsko prvenstvo u Kataru. Generalna proba za Mundijal biće sutra, kada će Orlovi odigrati susret sa reprezentacijom Bahreina.

Atmosfera je kao i uvek odlična, a danas je u tabor selekcije stigla prelepa vest. Naime, žena Sergeja Milinkovića-Savića danas je na svet donela ćerkicu Irinu. Saigrači su se pobrinuli da se tradicija ispoštuje, te su mu pocepali majicu koja je u tom trenutku bila na njemu.

Sigurno je da će ovo predstavljati dodatnu motivaciju za fudbalera Lacija, koji je svakako jedan od najbitnijih šrafova u ekipi Dragana Stojkovića Piksija.

Podsećamo, Srbija je u grupi sa reprezentacijama Brazila, Švajcarske i Kameruna.

 

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter