0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR GOVORIO PRED DUEL SA BAHREINOM: „Vlahović je dobro – to je pozitivno!“ – ipak, ima i loših vesti! (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.22 u 16:46

Nije idealno stanje!

Pred sutrašnju utakmicu sa Bahreinom (16.30), koja će biti ujedno i poslednja priprema za Svetsko prvenstvo, za novinare je govorio selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković.

Vlahović je juče trenirao, danas takođe, on je u redu. To je dobra vest. – započeo je Piksi.

Ipak, ima nekih manje dobrih vesti…

Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu. – otkrio je selektor.

Što se tiče utakmice sa Brazilom startnih 11 već ima zamišljeno u glavi – ipak sve zavisi od jedne stvari.

Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo… – istakao je selektor.

Stevan Stojanovic (L) and Dragan Stojkovic Piksi odlazak fudbalske reprezentacije Srbije na FIFA World Cup 2022 Qatar at Sports center of Serbia Footbal Federation on November 15, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Narko Djokovic/Starsport.rs ©)

Što se tiče utakmice protiv Bahreina, plan i želja su jasni – samo da se niko ne povredi.

Znamo da je selekcija Bahreina sastavljena od igrača iz domaće lige. Poštujemo kvalitet tih igrača. Samo se nadam da će svi imati na umu da je ovo prijateljska utakmica. Nadam se da nećemo da vidimo nikakve povrede, to je nama najvažnije… Zato većina igrača neće provesti svih 90 minuta na terenu, ali svakako ćemo sklopiti dobar tim. – rekao je Piksi.

Međutim, želi selektor Orlova da njegova ekipa pokaže prepoznatljiv stil igre i u jednoj takvoj utakmici.

Želimo da pokažemo naš stil fudbala. Da je Srbija tim koji zaslužuje da bude na Svetskom prvenstvu. Nama nije bitno ko je na terenu. Uvek igramo isto i nema razloga da bilo šta menjamo. – zaključio je Dragan Stojković.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter