0
Evroliga

head coach Sarunas Jasikevicius Euroleague Final4 semi final, Barcelona - Real Madrid, May, 19. 2022. Belgrade Serbia. 19.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŠARUNAS O SUKOBU SA KALINIĆEM: ‘Pokazao je nepoštovanje prema timu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.22 u 23:13

Videćemo kakav će biti razvoj situacije.

Košarkaši Efesa savladali su Barselonu u Istanbulu rezultatom 96:86 u osmom kolu Evrolige.

Ipak, meč je obeležio momenat kada su u sukob ušli trener Blaugrane, Šarunas Jasikevičijus i srpski igrač, Nikola Kalinić.

Tokom treće deonice trener Katalonaca nije bio zadovoljan odbranom Kalinića, a sve je kulminiralo raspravom na klupi, nakon čega je Srbin izbačen sa klupe i poslat u svlačionici.

‘Nikola je pokazao nepoštovanje prema timu. To ćemo da rešimo interno.’ – rekao je Šaras veoma kratko i jasno, da bi potom samo čestitao rivalu na pobedi:

https://twitter.com/BasketNews_com/status/1593325850522533889

‘Čestitke Efesu. Jasno je da su bili bolji tim. Kao trener preuzimam odgovornost. Imamo mnogo posla, malo i da promenimo taktiku. Fali nam i kondicije i koncentracije. Očekujem ipak malo više žrtvovanja.’ – zaključio je Jasikevičijus.

Kalinić je utakmicu okončao sa 10 postignutih poena.

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter