0
Evroliga

Austin Hollins Aba liga finale Crvena Zvezda - Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OSTIN HOLINS SE DOBRO SEĆA PARTIZANA: Pričao o prošlosezonskim duelima sa crno-belima, a spomenuo je i Kevina Pantera!

Objavljeno: 17.11.22 u 17:25

Amerikanac stiže u Beograd.

Košarkaši Partizana će u petak od 19 časova dočekati ekipu Makabija iz Tel Aviva u okviru osmog kola Evrolige.

Arena će biti krcata, a atmosfera, kao i uvek, vatrena. Ovaj duel označiće i povratak Lorenca Brauna i Ostina Holinsa u Beograd, mesto gde su nastupali, ali u dresu večitog rivala crno-belih.

Prošlosezonski košarkaš Crvene zvezde, Ostin Holins, raduje se utakmici protiv Partizana.

Radujem se utakmici. Jasno, imam određenu istoriju protiv Partizana iz prethodne sezone, ali najvažnije je što je pred nama još jedna prilika da dođemo do preko potrebne pobede u Evroligi, protiv čvrstog Partizanovog tima. – kazao je košarkaš Makabija.

Spomenuo je i Kevina Pantera, za kojeg veruje da se dobro seća njihovih duela.

Pamtim ludilo sa derbija, ali uvek je bilo zabavno. Kevin je dobar igrač i uvek je bilo uzbudljivo igrati protiv njega. Siguran sam da je poput mene i on svestan da smo imali neke lude duele prethodne sezone. – rekao je bivši igrač Zvezde.

Kevin Punter Austin Hollins Aba liga finale Crvena Zvezda – Partizan ABA Liga Beograd, Srbija 6.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Panter je ovosezonski kapiten Partizana, a Holins je imao šta da kaže na tu temu.

Nisam upoznat sa dinamikom u njihovoj ekipi, ali mogu da pretpostavim da zaslužuje da bude kapiten. Ima veliko iskustvo i jedan je od najboljih kreatora u timu. – zaključio je Holins.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter