0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

MAJSTORIJA GOLMANA NAŠE REPREZENTACIJE ‘ZALUDELA’ FUDBALSKE FANATIKE: Vanja u bratovom stilu proigrao saigrača na treningu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.11.22 u 14:27

Fenomenalan potez čuvara mreže slavnog Torina!

Samo tri dana deli nas od početka Mundijala. Fokus je usmeren direktno na izazove i prepreke koje očekuju naš nacionalni tim u Kataru. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija na teren prvi put izalaze 24. novembra, kada će u terminu od 20 časova odmeriti snage sa jednim od glavnih favorita za osvajanje Svetskog prvenstva, selekcijom Brazila.

Naša selekcija nalazi se u Bahreinu, gde vredno trenira za sve što je očekuje u narednom periodu. Srbija će u petak, u 16 časova i 30 minuta, odigrati meč prijateljskog karaktera sa domaćom selekcijom. Biće to prilika da se Orlovi dodatno uigraju uoči starta takmičenja.

Na internetu je viralan postao jedan snimak sa treninga reprezentacije Srbije. U centru pažnje našao se golman našeg tima, Vanja Milinković-Savić. Čuvar mreže Torina je pokazao da poseduje fantastičnu tehniku, a fudbalski svet bruji o njegovom potezu. Uživajte u majstoriji!

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter