6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DIREKTOR ZVEZDE U DRUŠTVU KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA FSS-A: Da li je Nedimović čovek koji će ‘ujediniti sve klubove’? (FOTO)

Objavljeno: 17.11.22 u 12:23

Izbori u FSS-u su odloženi zbog mira u nacionalnom timu!

Misli kompletne fudbalske, ali i sportske javnosti u Srbiji, usmerene su ka Kataru. Samo tri dana ostalo je do početka Svetskog prvenstva, a podrška za ekipu selektora Dragana Stojkovića Piksija dolazi sa svih strana. Mundijal ne izlazi iz centra pažnje, što je sasvim logično i očekivano, pa su svi problemi srpskog fudbala sklonjeni u drugi plan.

Mnoge važne teme moraće da sačekaju 22. decembar, kraj najprestižnijeg takmičenja na planeti. Bez dileme, izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije svakako jesu goruća tema i događaj koji je pre samo nekoliko dana uzburkao javnost. Nenad Bjeković nije izabran za predsednika čelne fudbalske organzicacije, iako je bio jedini kandidat za tu izuzetno odgovornu poziciju.

Drugog dana kvoruma pronađeno je rešenje da se glasanje odloži za period posle Svetskog šampionata. Kompromis je napravljen radi brige o reprezentaciji i stvaranja pozitvne atmosfere uoči takmičenja. Najglasniji i direktniji protivnik Nenadu Bjekoviću bio je aktuelni šampion Srbije, Crvena zvezda. Neretko su crveno-beli isticali gomilu razloga zašto Bjeković nije idealno rešenje za tu funkciju, a onda se pravo niotkuda počelo spominjati jedno ime u fudbalskim krugovima. U pitanju je doskorašnji Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

Crveno-beli smatraju da je domaćem fudbalu neophodan čovek koji će ‘ujediniti sve klubove‘, a deluje da je upravo Nedimović opcija za koju Zvezda navija. Prilikom gostovanja kluba iz Ljutice Bogdana povodom 100 godina FK Rađevac, na kojoj je bio i Nedimović, nastala je zajednička fotografija sa Zvezdanom Terzićem.

– Nakon prijateljskog susreta sa ekipom Rađevca, usledilo je slavlje povodom velikog jubileja koji obeležava ovaj klub – vek postojanja. Svečanom večerom proslavljena je ova značajna brojka, a čelnici oba kluba su razmenili i darove u znak lepe saradnje i stogodišnjice postojanja FK Rađevac – navodi se u objavi Zvezde posle pomenute utakmice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

3
8

6 Komentara

  1. Boze,pomozi…je li taj covek,sutnuo fudbalsku loptu,prosto covek da ne poveruje,ovo samo kod nas ima….dajte bre neko fudbalsko ime,toliko proslavljenih fudbalera…

    3
    1
    Odgovori
  2. Verovatno će on i Terza da poseju žito na stadijone dabi preživeli dobre su sbvencije na poljoprivredu možda magiko dobije džon dir na poklon netreba nam ovakva liga i ovakav presednik čovek sa poternice odlučuje ko da bude presednik. Piksi i presednik i selektor vi marš od saveza.

    6
    1
    Odgovori
  3. Poljoprivreda i fudbal su usko povezani,baš je kompetentan za mesto predsednika FSS. Čemu politika u fudbalu,košarci,vaterpolu….

    10
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter