1
Fudbal

FOTO: TikTok/ screenshot

SUNARODNICI JE VREĐAJU, ALI NJU TO NE DOTIČE: Albanska lepotica navija za Srbiju u Kataru, razlog je zaista poseban! (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.22 u 21:01

Prelepa Kristina se deklariše kao veliki fan Orlova!

Samo četiri dana ostalo je do početka Svetskog prvenstva u Kataru. Prva utakmica na programu je u nedelju, u terminu od 20 časova, kada će domaća selekcija otvoriti prestižno takmičenje protiv nacionalnog tima Ekvadora.

Ceo svet nestrpljivo iščekuje fudbalske bitke, a Srbija na teren izlazi 24. novembra, kada će Orlovi odmeriti snage sa selekcijom Brazila. Euforija raste iz dana u dan, pozitivni komentari dolaze sa svih strana, ali na Tiktoku je stiglo nekoliko video snimaka podrške koje niko nije očekivao.

Prelepa Albanka, Kristina Viktorija, objavila je snimke u kojima se deklariše kao veliki fan i strastveni navijač fudbalske reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

https://www.tiktok.com/@kristina.viktoria/video/7165102911591091462?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7166700726709093894

Kristina je naišla na salvu negativnih komentara i uvreda od strane svojih sunarodnika, ali nju to apsolutno ne dotiče. Lepa devojka iz Albanije ima poseban razlog zašto podržava Orlove. Naime, njen dečko je Srbin i ona želi da bude na strani njegove reprezentacije.

@kristina.viktoria

#fyp

♬ Lambada – Original Version 1989 – Kaoma

 

12
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter