0
Fudbal

FOTO: Starsport

SADA JE SVE MNOGO JASNIJE: Piksijev saradnik otkrio da li će Mitrović i Vlahović igrati protiv Brazila!

Objavljeno: 16.11.22 u 18:23

Spremaju se polako fudbaleri.

Fudbalska reprezentacija Srbije sprema se pre svega za prijateljski meč protiv Bahreina, a zatim i za početak Mundijala.

Prvi protivnik na Svetskom prvenstvu biće možda i prvi favorit za osvajanje ovog prvenstva – reprezentacija Brazila.

Naša dva najbolja igrača, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, imali su problema sa povredama u poslednje vreme, te su propustili nekoliko uzastopnih mečeva svojih ekipa.

Ipak, jedan od saradnika selektora Draga Stojkovića, Ljubinko Drulović, otkrio je kakvo je stanje sa napadačima i da li će zaigrati protiv Karioka.

Imamo dovoljno vremena do prve utakmice sa Brazilom 24. novembra. Neki igrači imaju male povrede koje su u fudbalu normalne. Poznajući karakter Vlahovića i Mitrovića biće spremni za Brazil. Cela medicinska ekipa reprezentacije Srbije je svesna šta treba da rade i daće sve od sebe da igrači igraju za Srbiju na najbolji mogući način. – rekao je Piksijev pomoćnik.

Zatim i dodao.

– Potrebno je još neko vreme da budu 100 odsto spremni, ali već danas na treningu videćemo kakva je trenutna situacija. Mitrović i Vlahović treba još malo da se odmore, pa možda neće igrati protiv Bahreina, ali sigurno će biti spremni za prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu. – zaključio je Drulović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter