0
Fudbal

Nemanja Radonjic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJA JE SPREMAN ZA KATAR: „Rekao sam Rodrigezu da je gotov!“ (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.22 u 17:25

Dobro raspoloženje u taboru Srbije.

Reprezentativci Srbije polako se pripremaju za Svetsko prvenstvo u Kataru, a do tada će odigrati i jedan prijateljski duel protiv selekcije Bahreina.

Nemanja Radonjić je, čini se, nikad spremniji.

Pa, ako pričamo o fudbalu, nema većeg događaja od Svetskog prvenstva. – kaže igrač Torina.

Zatim se osvrnuo posebno na utakmicu protiv Brazila.

Među najboljim su ekipama na svetu i bolje je što je prva utakmica sa njima. Ai i mi smo fenomenalan tim i tvrdim da mi imamo ekipu da možemo da igramo sa svakim. Sad za koliko će to biti dovoljno? Uvek ti je potrebno i malo sreće. Ali ja volim kada igramo sa najboljima, to me dodatno motiviše. Kao onda protiv Portugalije u drugih 45 minuta u Beogradu… – rekao je Radonjić.

Za Švajcarce kaže da su mu oni posebna motivacija – dužni su nam, smatra srpski fudbaler.

Švajcarci su nam ostali dužni iz Rusije. Baš dužni. Ono je po meni bio čist penal kad su dvojica vukli Aleksandra Mitrovića. Meni lično oni su najveća motivacija. – istakao je, a zatim je prokomentarisao i Rikarda Rodrigeza, sa kojim deli svlačionicu u Torinu, a nastupa za reprezentaciju Švajcarske.

Baš smo pričali o tome. Rekao sam mu da je gotov ako se to desi, a-ha-ha. Ni na treningu on ne voli da igra jedan na jedan protiv mene. Samo da ne ispadne da je loš igrač, odličan je. U Torinu uvek preko njega ulazimo u igru, jer je napred vrlo opasan. – kazao je bivši igrač Crvene zvezde.

O Mundijalu je pričao i sa hrvatskim reprezentativcem, koji mu je saigrač u klubu, Nikolom Vlašićem.

Pričamo. Uvek me pita: Kako, bre, imate uvek toliko dobrih igrača, a nikad ništa ne uradite? Ja ne znam ni sam šta da mu kažem. – priznaje Nemanja.

Za kraj, kaže da nije preveliki ljubitelj društvenih igara.

Ja ti to ni ne igram, nisam ljubitelj društvenih igara, ali gledam sa strane. Volim da gledam kad igraju tu Mafiju, jer se stalno svađaju ko najviše laže. A dobro lažu. Mislim Mitar najviše. – kroz smeh tvrdi Radonjić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter