0
Domaći fudbal

Milos Filipovic (L) and YAMKAM Mbouri Basile Kolubara v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 on August 17, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRVO ZIMSKO POJAČANJE U PAZARU: Iskusni vezista u plavo belom dresu! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.22 u 18:05

Pojačavaju se dodatno.

Odličnu polusezonu su odigrali fudbaleri Novog Pazara, a u jednom trenutku bili čak i lideri Mozzart Bet Superlige Srbije.

Odmah po okončanju ovog jesenjeg dela šampionata odlučili su da krenu sa pojačanjima. Prvi igrač koji je pojačao tim sa Džazkoin Arene jeste Miloš Filipović. Ofanzivni vezista stiže iz redova Kolubare.

Filipović je i ranije bio naša želja. Radi se o jednom od tri ili četiri kapitalna pojačanja planirana tokom takmičarske pauze. Ozbiljni smo u pohodu na Evropu i nastavićemo sa aktivnostima na tržištu. – rekao je Fikret Međedović, generalni sekretar Novog Pazara.

Što se tiče Filipovića ove sezone je odigrao 17 utakmica u dresu Kolubare od čega jednu u Kupu Srbije. Postigao je dva gola i dodao četiri asistencije.

I pre mog dolaska u Kolubaru, pre godinu i po, u opticaju je bio Novi Pazar, kao i prošle zime. Hvala ljudima u klubu na ukazanom poverenju. Očekivanja su velika. Uz dobre igre i malo sreće, mogli bismo do pet najboljih i Evrope. – rekao je novi fudbaler Novog Pazara.

FOTO: Facebook/FK Novi Pazar

Kaže da dobro poznaje nove saigrače.

Poznajem ih većinu, a i dodatno sam se raspitao. To je jedna porodica, gde se svi uzajamno poštuju i cene. Biće mi vrlo lako da se uklopim. – zaključio je Filipović.

U svojoj karijeri igrao je za Zrinjski, Larisu, Drinu iz Zvornika, BSK Borču, Voždovac, Timok, OFK Beograd, Mladost iz Apatina i naravno, Kolubaru.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter