3
Košarka

Djordje Gagic i Isaac Humphries Partizan - FMP Kosarkaska liga Srbije, KLS 22.4.1018. April 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

POTEZ NA KAKAV BI SE MALO KO USUDIO: Bivši košarkaš FMP-a priznao da je gej! (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.22 u 08:42

Nekadašnji košarkaš FMP-a iz Železnka, Ajzak Hamfriz, postao je jedan od prvih profesionalnih košarkaša na svetu koji je priznao da je gej. On je to uradio u svlačionici pred saigračima, prenosi ESPN.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

– Nisam mogao da prihvatim samog sebe i pokušao sam da se ubijem. I glavni razlog zbog kog sam imao toliko problema je što nisam mogao da prihvatim moju seksualnost, činjenicu da sam gej. I mrzeo sam se zbog toga, gadio sam se samog sebe, mislio sam da ne mogu da budem takva osoba u svom okruženju i košarkaškom okruženju – rekao je Hamfriz saigračima i kroz suze dodao:

– Hoću da svi ljudi znaju i zato ovo javno objavljujem… Može da se živi sa tim i ne morate to da sakrivate samo zato što ste sportista. Mi imamo odgovornost da postavljamo primere drugima i zato je moja odluka da to objavim.

Australijanac je u Železniku proveo drugu polovinu sezone 2017/18, a u najjačoj ligi sveta odigrao je pet mečeva u dresu Atlanta Hoksa.

0
0

3 Komentara

  1. Jel treba da nas gane ova prica? Plasim se da ce kada jednog dana ovo postane normalno neko reci ja sam pedofil, i sta onda….

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter