0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

NOLE PREZADOVOLJAN NAKON NEVEROVATNE PARTIJE: „Drugi set je verovatno i najbolji set ove godine!“

Objavljeno: 16.11.22 u 16:41

Zaista brutalna igra Novaka Đokovića.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, savladao je Rusa, Andreja Rubljova rezultatom 2:0. Po setovima, 6:4, 6:1.

Noletova odlična igra prosto je izludela ruskog tenisera koji je u nekim momentima izgledao nervozno, u najmanju ruku.

Nakon meča, Novak je naravno bio veoma zadovoljan.

U drugom setu sigurno, mislim ceo meč sam servirao dobro. Drugi set je verovatno najbolji set ove godine. Protiv izuzetno teškog protivnika, koji je pre dva dana posle maratona pobedio Medvedeva. Znao sam da poseduje oružje, servis i forhend, znao sam da voli ritam i tempo. Znao sam da sam morao da ga izbacim iz komforne zone, ritma. Mnogo mi je pomogao servis. Više pritiska onda stavljaš na gemove u kojima servira protivnik. – izjavio je Đoković.

Zatim se osvrnuo i na ono što ga tek očekuje.

Sve u svemu, sjajan meč. Kratko je trajao. Brzo su se odigravali poeni. S druge strane, nisam obraćao pažnju na vreme, koliko sam želeo da izvršim sve što sam zamislio. Ne treba se previše uzbuđivati. Da bih osvojio turnir moram da pobedim pet mečeva. Dobro, sledeći mogu i da izgubim. – istakao je Novak.

Porodica je bila tu, davali su veliku podršku tokom celog meča.

Nisam imao priliku da imam ćerku i sina pored moje žene da me gledaju od prvog do poslednjeg poena. Nadam se da će biti još ovakvih prilika. Za mene i sina, koji voli tenis, prati, dolazi na treninge. Njihovo prisustvo mi donosi sklad, harmoniju, mir, koji mi pomažu da skrenem misli sa turnira. Očekivanja su uvek velika. Zasad sve prolazi kako smo očekivali. – zaključio je Đoković.

Do kraja grupne faze u Torinu, Novak će igrati još jedan, rezultatski nebitan meč, protiv Danila Medvedeva.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter