0
Košarka

Head coach Aleksandar Djordjevic Crvena Zvezda v Fenerbahce -Euroleague 2021/22 Beograd, 27.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

„NAJUSPEŠNIJI SELEKTOR U ISTORIJI SRBIJE“: Sale Đorđević na novom zadatku!

Objavljeno: 16.11.22 u 10:22

Pisalo se u prethodnom periodu o eventualnom dolasku Sala Đorđevića na mesto trenera Real Madrida, ali ipak od toga nema ništa, jer je trofejni košarkaš, a kasnije i strateg, našao novi posao i to kao selektor selekcije Kine.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Aleksandar Đorđević, najuspešniji selektor u istoriji košarkaške reprezentacije Srbije, ovi je šef stručnog štaba nacionalnog tima Kine“, tvitovao je Ražnatović.

„Velika je čest biti glavnir trener kineskog nacionalnog muškog tima. Veliki profesionaln izazov, kojisam prihvatio sa najvećim entuzijazmom, koji je jednak kao moja lična poniznost i odgovornost. Puno posla nas čeka da probamo da ostvarimo najviše moguće ciljeve“ – napisao je Sale na svom Tviter nalogu.

Poznati menadžer je verovanto pod epitetom najbolji smatrao period od kako je Srbija samostalna država, a Sale je sa Orlovima zemlji doneo tri srebra sa tri najveća reprezentativna takmičenja.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter