0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LEP GEST CRVENO-BELIH: Utakmicom u Krupnju Crvena zvezda uveličala stogodišnjicu FK Rađevac! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.22 u 16:24

Šansu dobili i neki mlađi igrači.

Prvotimci Crvene zvezde su gostovali u Krupnju ekipi Rađevca povodom stogodišnjice postojanja kluba i tom prilikom odigrali smo prijateljsku utakmicu koja je završena rezultatom 0:2. Meč se igrao dva puta po 40 minuta, a pogađali su Nenad Krstičić i El Fardu Ben.

FOTO: FK Crvena zvezda

Rotirao je Milojević na ovom meču, pa su šansu od starta dobili fudbaleri sa nešto manjom minutažom, a dres seniorskog tima Crvene zvezde imali su priliku da osete i omladinci – Nemanja Vidojević i Luka Stojsavljević, kao i Stefan Marinković, Aleksej Vukičević i Boris Matić koji su ušli sa klupe.

Brzo je Zvezda došla do prednosti, a igrao se sedmi minut kada se Nenad Krstičić dobro snašao u šesnaestercu domaćih i sproveo loptu u mrežu. Vođstvo je udvostručeno u 20. minutu kada je El Fardu Ben pogodio, a ono što je moglo da raduje stratega našeg tima je uigranost fudbalera koji nisu imali često priliku da na utakmicama igraju zajedno, kao i želja za pobedom, uprkos tome što je utakmica prijateljskog karaktera. Mogao je i Gobeljić koji je nosio kapitensku traku na ovom meču da pogodi, ali je njegov udarac iz 34. minuta zaustavila stativa.

FOTO: FK Crvena zvezda

U sličnom maniru je bilo i u drugom poluvremenu, a malo je falilo raspoloženom Prucevu da se upiše u strelce u 49. minutu, no, golman domaćih je bio uspešniji u situaciji „jedan na jedan“. Zapretili su posle toga omladinci – Matić i Vukičević, ali je falilo preciznosti u tim udarcima, pa je lopta završila preko prečke. Šansu nije iskoristio ni Ibrahim u 64. minutu koji je još jednom pokazao brzinske sposobnosti i u trku pokušao da „bocne“ golmana domaćih, ali je na vreme predvideo njegovu nameru čuvar mreže Rađevca i uspeo da odbrani. Do kraja meča su pretili Mijailović i Prucev, ali rezultat se nije menjao.

FOTO: FK Crvena zvezda

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter