0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

IVANOVIĆ SPREMAN ZA DEBI NA ZVEZDINOJ KLUPI: Tvrdi da su radili preko pet sati na treningu!

Objavljeno: 16.11.22 u 19:18

Novi trener upoznao ekipu.

U ponedeljak, Duško Ivanović, je i zvanično seo na klupu Crvene zvezde. Konferenciju je napustio svega par minuta nakon početka zbog toga što je morao na trening.

Odmah je postalo jasno koliko je Ivanović motivisan i posvećen da ovu ekipu Zvezde trgne iz letargije u koju su upali.

Sutra od 19 časova ih očekuje susret osmog kola Evrolige u Pioniru protiv ekipe Asvela.

Pročulo se da je trening košarkaša u utorak trajao od 17 do 22 časa, a Ivanović je to šaljivo prokomentarisao.

Radili smo do pola 12! – kroz smeh kaže crnogorski trener.

Zatim je i ozbiljno pričao o svom novom timu.

Momci imaju predispoziciju da rade, kao što sam video i ranije – čvrsti su. Ono što sam primetio na dosadašnjim utakmicama i za ova dva treninga, potrbeno im je strpljenja i vere. Kada bi to imali sutra, mnogo bi nam pomoglo. Nisam pokušavao mnogo da menjam, jer ne bi imalo efekta. Neki detalji moraju da se menjaju, u odbrani i napadu, ali su strpljenje i vera na prvom mestu. – rekao je iskusni stručnjak.

FOTO: KK Crvena zvezda

Poznaje u crveno-belom timu jedno Luku Vildosu.

Njemu će olakšati, jer zna o čemu se radi i može da pomogne momcima, da sve to ide brže. Ovo su pravi profesionalci i sve će to brzo prihvatiti. Nedostaje vremena, ali tako je kako je, nema opravdanja. – izjavio je Ivanović.

Prokomentarisao je i ekipu Asvela koja ima tri pobede i četiri poraza u Evroligi.

Ekipa koja igra veoma brzo, agresivno u tranziciji, u situaciji jedan na jedan… Imaju veliki broj igrača koji mogu da reše situacije jedan na jedan, košarkaše koji imaju izvanredne procente šuta za tri poena i Fala koji je dominantan u reketu. Izvanredno koriste kvalitete koje imaju. – rekao je novi šef struke Crvene zvezde.

Za kraj pričao je o navijačima crveno-belih.

Sigurno da će navijači biti od pomoći svima nama. Uvek su bili šesti, sedmi ili osmi igrač Crvene zvezde. Ali na kraju, ovi momci moraju da postižu koševe i da se brane, a publika će pomoći. – zaključio je Ivanović.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter