0
Fudbal

Luka Jovic Andrija Zivkovic Serbia - Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia. 5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„IMAM OSEĆAJ DA ĆEMO NAPRAVITI ČUDO!“: Andrija Živković veruje da Srbija može do samog kraja! (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.22 u 17:46

Hoće Boginju!

Veliki optimizam vlada u taboru reprezentacije Srbije. Ali nije to optimizam koji nema osnov. Itekako ima, s obzirom da su Orlovi svojim igrama i zalaganjem pokazali da mogu da se suprotstave svim ekipama sveta.

Andrija Živković, veruje u čudo, a za njega je to osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru.

Verujem u ove momke. Napravili smo dobar tim, napravili nešto veliko plasmanom na Svetsko prvenstvo. I ne mogu ni da zamislim šta bi bilo u Srbiji kada bismo napravili neki istorijski rezultat, ali bio bi pakao sigurno. Imam neki osećaj da ćemo da napravimo veliko čudo. Finale i da ga osvojimo. To hoću! – optimistično kaže Živković.

Svi se rivali, naravno, pošutuju, ali su misli i fokus okrenuti samo ka sebi i da se na terenu dokaže i pokaže ono što umeju. Ne priča se previše ni o prvoj utakmici protiv Brazila.

Znamo protiv koga igramo. Poštujemo. Ali najviše gledamo sebe. Kod selektora igramo ofanzivan fudbal, to nam svima odgovara, pošto je sezona bila u jeku svi smo u kontinuitetu i fizički i psihički. Ima malo pozitivne treme, ali svi jedva čekamo da počne. I nadam se da ćemo da pobedimo i tu utakmicu. – rekao je Andrija.

Ističe da ima identičan osećaj kao pred finale U20 Svetskog prvenstva kada su Orbići (u čijem je sastavu bio) na kolena bacili vršnjake iz Brazila.

Evo, kakav sam osećaj imao na Novom Zelandu takav imam i sada. Svi smo zajedno, spremni da poginemo jedni za druge. – zaključio je Živković.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter