0
Košarka

FOTO: STARSPORT

IGRA BASKET, PIJE LAŠKO: Raško Katić ima novi klub, nekadašnji reprezentativac se seli u četvrti rang takmičenja! (FOTO)

Objavljeno: 16.11.22 u 21:20

Iskusni centar ima 42 godine, ali ne namerava da završi karijeru!

Nekadašnji reprezentativac Srbije i centar večitih rivala, Raško Katić, odlučio je da nastavi igračku karijeru i potpiše za Slogu iz Batočine. Katić je u 42. godini pojačao tim koji se takmiči u Drugoj regionalnoj ligi Zapad 2 B, što je četvrti rang srpske košarke.

Sloga se nalazi na liderskoj poziciji u prvenstvu, sa utakmicom više od glavnog konkurenta, imenjaka iz Despotovca.

FOTO: STARSPORT

Raško u Slogu stiže iz kragujevačkog Radničkog, preneo je ‘Kragujsport‘. Tri sezone u nizu, iako najstariji, Katić je bio lider tima iz Kragujevca.

Tokom bogate igračke karijere Katić je nastupao za Zastavu, Crvenu zvezdu (u dva navrata), ITU, Ergonom, Valter Tajgerse, Hemofarm, Partizan, Saragosu, Ostende i Šarlou. U dresu nacionalnog tima Srbije osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 2014. godine u Španiji, kada je naša selekcija u finalu poražena od Sjedinjenih Američkih Država. Posle Marka Jagodića Kuridže, Katić je najstariji debitant u reprezentaciji Srbije.

7
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter